//Amira Syuhada

Assalamualaikum!
Hey ! Good days to you!


Assalamualaikum Syukran sudi bergolek ke sini ^_^ .Saya Amira Syuhada a caliph of Allah . n_n

Status : KEEP CALM AND SAY THANK YOU ALLAH






Followers

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Amira Syu

PRAY FOR GAZA
Assalamualaikum. seronoknya kita hr ni. bangun bangun dah dengar kicauan burung, boleh rasa nikmat pagi dengan mak ayah. dapat peluk mak ayah lagi. siap boleh gulin guling tgok tv. ada extra hour lg tu utk tidur.

nak tahu?

dekat sana, kanak-kanak bgun pagi dgn bunyi letupan bom, dipijak dan dididera oleh ISRAEL LAKNATULLAH, mereka ada yang tak dapat rasa pelukan mak ayah dah sbb mereka sudah gugur syahid di bumi PALESTIN ~



Jom kawan-kawan yg sangggggaatttttt ku sayangii :) kita berdoa dekat ALLAH agar mereka kuat dan menerima perlindungan drpd Tuhan Yang Maha Satu. Kalau nak tahu, Israel tak takut hape pun dekat cacian, makian berjuta-juta tu. yang dia gentarnya, kalau dalam masjid. YA, KALAU SOLAT SUBUH DI DALAM MASJID SERAMAI JEMAAH SOLAT JUMAAT. lagi satu, mereka takut pada satu senjata kita.

nak tahu senjata kita yang super duper extreme awesome tu apa?
DOA. Doa tu kan senjata orang Islam. Mari ramai2 kita luangkan 5 minit. ha 5 minit pun jadilah kan. untuk berdoa. Doa pada ALLAH. Gunakan senjata kita sebaik mungkin ni :))

InsyaALLAH. ALLAH SENTIASA MENDENGAR. SENTIASA <3