//Amira Syuhada

Assalamualaikum!
Hey ! Good days to you!


Assalamualaikum Syukran sudi bergolek ke sini ^_^ .Saya Amira Syuhada a caliph of Allah . n_n

Status : KEEP CALM AND SAY THANK YOU ALLAH






Followers

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Amira Syu

HOHOHOLIDAY n_n
Assalamualaikum ^___^V
Salam tiga belas malaysia

Hahahahahai sesesesemua k dah. hehe. apa khabar? sihat? Alhamdulillah. hee. ehem. ok lah tk mau banyak cakap. saye post ni sbb nak SHARE pasal holiday saye dekat Port Dickson. Holiday kat port dickson je? apa class? -,- haha sbnrnya nak g cameron tapi tiba2 kereta rosak. tak dapat naik bukit. Port Dickson pon boleh. Mungkin ade hikmah di sebalik apa yg berlaku ;D

Apa yang saya buat kat Port Dickson? Haaa best sngt kee? ==' haha.
Ni ha aktiviti yg kami sekeluargee buat dkt sana. harap semua jangan jeles n_n

Swimming Pool 
Kitaorang mandi pool. uu best. walaupun ramai manusia ._. tapi tetap enjoy tau. Hmm swimming pool dia ada gelongsor yang agak tinggi n curam n menakutkan n tinggi n curam n ok dahh -.- huhuhu. Air dia sejuk sikit. sikit je tk banyak. Yang bestnya dapat menyelam ramai2. seronok tau. 


Pantai pantai pantai pantai
Lepas dah bosan mndi swimming pool, kitaorang terjun dalam laut pulak. hikhik. kitaorang sewa pelampung lps tu berangan mcm tgh tersesat tgh laut. wakaka. hmm lps dah mandi minum air kepala kelapa n_n sedap sehingga menusuk kalbu .___________. k. tapi yang tak sukenye muka dah jadi gelap. ha tapi gelap pun ttp cuns lagi menarik ;D hahahahaha :D






FUN FAIR
Haaa fun fair nilah yang paling best ^^ mula2 kan kan kan. kitaorang naik kapal yg ayun2 tuuu. kecut perut. rasa mcm nak menjerit sekuat kuat hati! T^T pastu kan kitaorang naik bnda yang turun naik turun naik laju laju tu. hah ni lagilah kecut perut tau. rasa mcm nak nngis. tapi disebabkan saya ni terlalu macho, saya taklah nangis >< haha. tp apa yang best kitaorang dapat pengalaman :) dapat jugak simpan kenangan :)


Asam Pedasssssss
Berdekatan dngn hotel kitaorang, ceh HOTEL KITAORANG xD ada satu restoran. dia ada asam pedas sedapppppppp. sedap dia sehingga menjilat buku lali ^^ walaupun pedas sangat sangat sangat sangat sangat k dah -,- tapi sedap dia mmg.. mmg apa ha. mmg sedaplah! ^^


Ha tujelah kot nak citer. senanye banyak lg tp dah maleh ^^ hehe. ok baibai. assalamualaikum.