//Amira Syuhada

Assalamualaikum!
Hey ! Good days to you!


Assalamualaikum Syukran sudi bergolek ke sini ^_^ .Saya Amira Syuhada a caliph of Allah . n_n

Status : KEEP CALM AND SAY THANK YOU ALLAH






Followers

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Amira Syu

Cara Mengatasi Stress ^^
Asslamualaikum rakyat jelata yang kiut sekalian ^^
hari ni beta nak SHARE sikit tips cara mengatasi STRESS
wuhuuu ~


Kalau korang stress,
mesti rasa macam nak marah kan? rasa mcm nak hantukkan kepala kat dinding je kan kan kan?
Haa, cuba tengok muka awaaak semua kat cermin waktu korang MARAH ? :)

Ada yangg cam nih :
Ada yang buat muka mcm ni :


Ada yang macam ini :


Hee, saya kat sini nak kongsi la sikit acane nak hilangkan STRESS ^^

1.  Menjerit - menjerit sekuat kuat yang mungkin. ini bukan saja boleh hilangkan stress tau,
tapi menjerit jugak boleh buat kita rasa lega :)) tapi janganla jerit dekat sebelah telinga adik
korang pulaak. nnt tak pasal pasal kena SIDE KICK ^_^

2. Mempraktikkan Hobi - Ada hobi tak? kalau ada, praktikkan la hobi supaya 
hati awak semuaa rasa tenangg ~ hu3 ^^

3. Ketawa - ketawa la walaupun hati korang tengah bersedih sekarang ^_^ sebab ketawa
tu automatik boleh menjadi penawar duka lara. hikhik. tapi jangan ktawa lebih2
sbb nnti boleh menggelapkan hati. tau tau ^_^

4. Minum susu - Susu dapat  mengurangi kadar hormon adrenalin dalam darah.
ia amat baik utk hilangkan stress ^_^ 

5. Kongsi - Cubala kongsi masalah yang dihadapi dengan family kee, kawan kee tau :D
at least beban kiter diringinkan sikit kan ^_*


Hee, sampai tu jela kot :)) kalau rasa nak cuba tips2 ni, try la ^_^
Okayla. baibai , asslamualaikum :))