//Amira Syuhada

Assalamualaikum!
Hey ! Good days to you!


Assalamualaikum Syukran sudi bergolek ke sini ^_^ .Saya Amira Syuhada a caliph of Allah . n_n

Status : KEEP CALM AND SAY THANK YOU ALLAH






Followers

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Amira Syu

Anugerah Skrin versi Beelogg :>
Assalamualaikum salam satu Bangladesh timur :>
dah lama tak update blog :)
lepass dah berhabuk, berkulat. bersarang lembu betina baru teringat nak update blog busuk nih -.-


hihi ^^
okay tamau banyak cakap :)
beta kat sini nak promote blog2 yang menarik yang pernah beta baca :D
ni ha blog blog yang comel comel tuu :)

hee. blog akak nih banyak cerita2 tentang islamik :) cubalah intai, konfirm tak bosann :)

blog akak ni comel, isinya pun comeel, empunya blog pun comel! <:

ni ha kembar kak many ^^ citer2 dia semua kiut.

najihah pun sama :) penuh dgn unsur2 keISLAMan. baguih2 :)

cakap je nak cri tuto apa, cuba terjah sini :D

blog dia cun mcm orangnya jugak ^^ 

respect awak :) wlaupun baruu je dlm dunia blog, tp dah pro :>

kat sini pun banyak ilmiah2 agama :) banyak ilmu boleh dapat.

sini pun banyak freebies, tutorials utk blogger :) sukasuka.

suka blog awaaaaaaaaaaak :) kiut miuut.

sini pun best :) hu3


-Kak Fiqah ^^
sorry kak :) saya baru twu link blog akak :D akak nye belog lawa! saya suka lagu diaa :> muslimahh :>